Duyurular

1. 2023-2024 Akademik Yılı'ında 'Akıl' kavramının ele alınacağı seminerlerimizden ilki 2 Kasım 2023 Perşembe günü saat: 13.30'da Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Bilge İlahiyatçılar Kulübü tarafından Üniversitemiz İnsani Bilimler ve Edebiyat Fakültesi binasında yer alan Nazım Hikmet Seminer Salonunda Doç. Dr. Nusret TAŞ'ın konuşmacı olduğu 'Kur’ân’a Göre Akıl Kavramı ve Akletme Fiilinin Mahiyeti' konusunun ele alındığı  seminere, Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Mustafa YILDIZ, akademik-idari personel ve öğrenciler katılımıyla akıl kavramı ve aklın gelişim sürecinin anlatıldığı konferansta Kur’an’a göre akletme fiilinin amacı ve görevine ilişkin bilgiler verildi. Program belge takdiminin ardından sona erdi. Duyuru metnine ulaşmak için tıklayınız.