Öğretmenlik Uygulaması Dersi Stajı Hk.

19 Şubat 2024 Pazartesi

2023-2024 Akademik Yılı Bahar Dönemi haftalık ders programında herhafta perşembe günü Ardahan İl Millî Eğitim Müdürlüğüne bağlı ortaokullarında "Öğretmenlik Uygulaması" dersinin stajına gidecek öğrencilerin 8 (sekiz) saatlik staj ders süresini tamamlamayan -yani eksik ders saatini-, her hafta cuma günü 13.15-15.00 saatleri arasında tamamlaması gerekmektedir.
Not: Öğretmenlik Uygulaması dersinin stajına gidecek öğrencilerden grubunu değiştirenler -​uygulama okulu değişenler- bir önceki hafta uygulama okulu farklı olduğundan halihazırda gittikleri staj okulunda telafi durumunun okul idaresiyle görüşmeleri gerekmektedir.
-Öğretmenlik Uygulaması dersinin stajına giden öğrenciler ile uygulama okullarına ait bilgilerin yer aldğı listeye ulaşmak için tıklayınız.
Bilgilerinize