Bitirme Çalışması Dersi Hk.

07 Şubat 2024 Çarşamba

2023-2024 Bahar Dönemi açılacak İLA452 Bitirme Çalışması dersine yönelik tez konusu alınacak ana bilim dalları ile öğrenci gruplarını gösterir nihai listeye ulaşmak için tıklayınız.
Not:
1. Önceki dönemlerden İLA452 Bitirme Çalışması veya  Seminer Çalışması II (İLA452 Bitirme Çalışması Dersine Bağlı) dersinden kalan öğrenciler ve/veya pasif (yani ders kaydı yapmayan) öğrencilerimiz yukarıdaki bağlantı dosyasına tıklayarak yer aldıları grubu ve tez konusu alacakları ana bilim dalını  öğrenebilirler. Bahse konu dersden not yükseltmek isteyen öğrencilerimiz ise danışman hocasıyla görüşebilirler.
2. Tezler 15 (on beş) sayfa olacak şekilde düzenlenecektir. Ayrıca Ünivertsitemiz Lisansüstü Eğitim Enstitüsü'nün Tez Yazım Kılavuzuna ulaşmak için tıklayınız.